Automatisaties

Automatisaties van poorten, hekken, ...


Alle poorten kunnen geautomatiseerd worden volgens de huidige veiligheids-voorschriften met een optimale inbraakveiligheid.


Zo wordt er speciaal aandacht gevestigd op de zenders, de codeklavieren en de elektronische sleutelsystemen.


Alle automatisaties van garagepoorten bieden een optimaal gebruiksgemak en een minimum aan onderhoud. Bij de keuze van de motoren wordt bijzonder veel aandacht geschonken aan de degelijkheid en de inbraakveiligheid, zo is de zendapparatuur altijd van het rollingcode type en kan er aan elke zender een adres toegewezen worden.


Voor een buitenbediening kan men altijd kiezen tussen een sleutelsysteem (elektronisch of conventioneel) of een codeklavier.


De poortveiligheid werkt over het gehele poortvlak en dus niet enkel op een drukband onderaan de poort.


In geval van een stroompanne kan men de motor altijd loskoppelen van de poort zodat deze terug vrij kan bewegen zoals voorheen.


Bij automatisatie van binnenblijvende kantelpoorten wordt een motortype gebruikt dat bijna geen extra gewicht op de poort plaatst zodat de 

mechanische onderdelen van de poort niet overbelast kunnen worden.


Bij alle automatisaties is er een optimale actieve veiligheid. Wanneer er zich een obstakel onder de poort bevindt, zal de motor bij het aanraken van dit obstakel stoppen en terugkeren. Wanneer er iets aan de poort hangt, zal de motor stoppen.

Voor de automatisatie van tuinpoorten heeft men verschillende mogelijkheden volgens voorkeur en technische mogelijkheden.